Brugt bil eller ny bil – hvad er bedst?

Køb brugt bil

Når man skal ud og have en ny bil, bør man overveje om bilen skal være helt ny, eller lettere brugt. Der er fordele og ulemper ved begge, men vi mener stadigvæk at fordelene ved at købe en brugt bil er langt større, og vi forklarer hvorfor nedenfor. Der findes adskillige professionelle bilforhandlere i Roskilde, og derfor kan du med fordel kontakte en af dem, eller besøge en allerede i dag. Hvis du er interesseret i at spare penge, og samtidig have en velkørende bil, så kan du læse med her.

Hvorfor købe en brugt bil?

Der kan være flere gode grunde til at købe en brugt bil. For det første, vil en lettere brugt bil ikke miste nær så meget i værdi de første mange år, da den allerede har nået et stabilt niveau prismæssigt. Grunden til dette er, at bilens værdi falder markant de første 2-3 år, og derefter bliver prisen mere stabil. Ulempen ved at købe en helt ny bil er derfor, at den mister rigtig meget af sin værdi i det øjeblik, hvor du får udleveret nøglerne og har skrevet under på kontrakten. Dernæst vil den miste yderligere de næste 2-3 år. Så derfor vil det være fordelagtigt at købe en bil, som er ca. 3 år gammel, da den her har nået et stabilt prisniveau. Mange forbinder brugte biler med gamle biler, som dårlig nok kan køre og som i de fleste tilfælde ikke fungerer, som de skal. Sådan hænger det dog ikke sammen i virkeligheden. En lettere brugt bil, der har kørt på vejen 2-3 år vil være lige så god som ny, hvis bare den tidligere ejer har passet godt på den, og den samtidig ikke har kørt for mange kilometer. Så derfor bør du altid sørge for at spørge ind til, hvem der har kørt bilen og finde ud af, hvor langt den har kørt, hvis du har tænkt dig at købe den.

Hvem har kørt bilen?

Den tidligere ejer har rigtig meget at gøre med bilens stand og ikke mindst bilens værdi. Der kan være enorm stor forskel på om bilen er blevet kørt af en ældre dame, eller en ung fyr, som lige har fået sit kørekort. Derfor skal du som beskrevet ovenstående være meget varsom, når du køber en brugt bil, og finde ud af, hvem der har haft den. Du kan finde adskillige brugte biler i Solrød, så hvis du bor i nærheden kan du med fordel besøge en bilforhandler, og forhøre dig om dine muligheder. God biljagt!

 

Tumlinghøj Auto ApS

Salløvvej 2

4621 Gadstrup

20 28 51 21

Skriv et svar