Hvilke døre egner sig til hvilke formål?

Skydedør

Hvis man arbejder med fødevarer og er en del af levnedsmiddelbranchen, så er det helt grundlæggende, at have de helt rigtige kølerum til sine fødevarer, især hvis man vil være sikker på, at de holder sig friske og brugbare. Rigtig mange er i tvivl om, hvad den bedste løsning i forhold til kølerum er. Derfor giver vi dig informationer om de forskellige kølerumsmuligheder med særligt fokus på deres dør-løsninger. Har du en fødevarevirksomhed og er du interesseret? Så læs med her.

Forskellige døre til forskellige behov

Et godt kølerum kræver en god dør. Hvilken type afhænger helt af hvilken virksomhed man har, og hvad der skal opbevares i kølerummet. Har du brug for hjælp til at vælge den rette dørløsning til dit kølerum? Der findes adskillige dørproducenter i København, så hvis du bor i nærheden, kan du med fordel tage kontakt til en og forhøre dig nærmere. Rigtig mange er vant til én slags døre, og disse er ofte forbundet med problemer i forhold til åbne- og lukkemekanismen. Hvad rigtig mange ikke ved er, at der findes adskillige døre i alle størrelser, prisklasser og kvaliteter.

Innovative skydedøre

En af de bedste, mest effektive og moderne løsninger er skydedøre, som flere og flere dørproducenter er begyndt at levere. Der er flere fordele ved at få leveret en skydedør. For det første er de pladsbesparende og sikrer dig dermed den mest optimale løsning, hvis du i forvejen mangler plads. Dernæst fungerer åbne- og lukkemekanismen gnidningsfrit, så du kan være sikker på, at døren virker fejlfrit hver eneste gang dine medarbejdere skal lukke og åbne den. Det kan virke som en naturlig ting, men du vil blive forbavset over, hvor meget tid og hvor mange penge man kan spare, hvis lukkemekanismen virker som den skal. Temperaturen i et kølerum er altafgørende både for at holde varerne friske, men også for at overholde de strikse regler og love, som arbejdstilsynet har pålagt fødevarevirksomheder. Derfor kan man spare utrolig mange penge på at få en innovativ og moderne dør, som altid virker. Derudover sparer medarbejderne tid på at holde den lukket, og de kan dermed fokusere på deres job, i stedet for at kæmpe med vanskelige døre, der ikke virker som de skal. Flere og flere dørproducenter leverer skræddersyede løsninger til netop dine behov, især når det drejer sig om ståldøre. Så derfor kan det være fordelagtigt at kontakte en af dem og få en rådgivende snak. Det er helt uforpligtende og gratis. Held og lykke.

DAN-doors A/S

Industrivej 19

8660 Skanderborg

87 93 87 00

Skriv et svar