Det byder byen på – kom på guidet tur i København

Guidet tur

København byder på mange forskellige oplevelser, steder og ture – så længe man har styr på, hvad man gerne vil. Flere og flere besøger byen for at opleve den, og derfor er der også flere og flere virksomheder, som tilbyder guidede ture gennem byen. Det gør de fordi, at det  i nogle tilfælde være svært at vide præcis, hvor man skal tage hen og hvad ens muligheder er. Derfor giver vi dig i samarbejde med OnSite Hosts tips og råd til en tur gennem København, og giver dig et overblik over, hvordan du kan opleve en ny by på den bedste mulige vis. Er du interesseret? Så læs med her.

Bestem typen af turen

Hvis man slet ikke kender byen, så kan det være en god idé at gøre op med sig selv og sin familie, hvilken slags tur man ønsker. En tur gennem byen kan udformes på mange forskellige måder. Man kan for eksempel opleve, se og høre om byen. Hvis dig og din familie har beslutte sig for en bestemt slags tur, så betyder det ikke så meget, at I ikke kender byen alt for godt. Der sidder nemlig virksomheder og folk, som kan hjælpe med resten af planlægning af turen. Du skal bare sørge for, at fortælle dem hvilken slags tur I er på udkig efter, og så kan de klare resten.

Er du bosat i København?

Flere og flere Københavnere vælger at tage på byvandring, selvom de er lokale og har boet i byen op til flere år. Grunden til dette er, at man normalvis har sine ruter og rutiner, og derfor får man ikke det fulde udbytte af byen, hvis man ikke selv gør noget aktivt. Det kan være tidskrævende selv at sætte sig ind i byen og hvad den byder på, og derfor kan det være fordelagtigt at få andre til at planlægge ens tur for en. Hvis du er en af dem, så kan du finde en professionel virksomhed og kontakte dem. Hvis du slet ikke har nogen idéer selv, så kan du forhøre dig om mulighederne her. I mange tilfælde så har disse virksomheder klargjort interessante ture og oplevelser, som dig og din familie kan tage på. En af mulighederne er at få en guidet tur gennem Christiania, da det er blevet mere og mere attraktivt sted. Ring og forhør dig allerede i dag. Vi ønsker dig en god byvandring.

 

OnSiteHosts – Tailormade Tours

Bentzonsvej 48B 4tv

2000 Frederiksberg

22 10 77 70