Beskyt dig på din MC – her er basis tøjet

Motorcykeludstyr

Rigtig mange er glade for at motorcykler, lange ture og følelsen man får, af at køre på en. Alligevel er der rigtig mange, som ender med at komme til skade, hvis ikke de har det rigtige MC udstyr på. Derfor har vi valgt at give et overblik over de vigtigste ting, som du har brug for, når du skal ud og køre. Det er især vigtigt, hvis du skal ud og køre lange ture, at du er godt dækket ind og sikker i trafikken. Er du interesseret? Læs med her.

  1. Hjelm

En god og forsvarlig hjelm er nok det vigtigste stykke udstyr, når du skal ud og køre på din motorcykel. I tilfælde af, at du falder og slår hovedet er det helt grundlæggende at have en hjelm, som kan klare faldet og dermed potentielt redde dit liv. Hjernen er det vigtigste organ for menneskets krop, og derfor vil det også være det organ, som skal være allermest i sikkerhed, når du skal ud og køre. Der findes dog rigtig mange forskellige hjelme og producenter, så derfor skal du sørge for, at finde en, der passer til dine behov. Prisniveauet og kvaliteten hænger sammen, som med mange andre ting, og derfor skal du sørge for at finde den prisklasse, der passer til dine behov. Dog skal du være opmærksom på, at dit liv er langt mere værd, end de penge, som du kommer til at betale for din hjelm. Derfor bør du aldrig gå på kompromis med prisen af hjelmen, hvis den er sikker og kan redde dit liv i sidste ende.

  1. Tekstil eller læderdragt

Du kan i dag både få tekstil- og læderdragter til din motorcykel. Hvad du vælger at købe er helt op til, hvad du foretrækker. Før i tiden var det mest almindeligt, at købe en læderdragt til de lange ture på grund af sikkerhedsmæssige årsager. I dag har det teknologiske fremskridt gjort, at dragter lavet ud af tekstil er mindst lige så sikre. Nogle foretrækker tekstil fremfor læder, da de bedre kan bevæge sig i det, men det er helt op til dig til dig, hvad du vælger, så længe der er tale om kvalitetsprodukter fra en ordentlig producent.

  1. Støvler

Gode og komfortable støvler er endnu et vigtigt ting, når du skal ud og køre. Almindelig sko vil aldrig give sammen beskyttelse, som professionelle læderstøvler, som er lavet specifikt til at køre med. Der findes flere og flere producenter af læderstøvler, og derfor bør du kontakte en af disse og forhøre dig om dine muligheder. Sørg dog for, at producenten er professionel og har mange års erfaring med MC tøj – da det i sidste ende handler om din sikkerhed og dit liv. Held og lykke!

 

MC Hjørnet Nordsjælland ApS

Krakasvej 9

3400 Hillerød

48 79 66 00