Skal du bruge print på tøj?

Billede med print

Der kan være mange årsager til, at man ønsker et print på sit tøj. En af grundene kunne for eksempel være, at man vil have lavet noget tøj til sig selv, som ingen andre har. En anden grund kunne være, at man skal have lavet ens uniformer til arbejdet.

Hvis det er sidstnævnte, vil det være en klar fordel, at kontakte et firma, der laver print på tøj, i stedet for at gøre det selv, så man er garanteret, at det hele bliver ens og lavet i professionel kvalitet. Derudover vil der også være mulighed for at aftale en bestemt pris på det hele fra start, og på denne måde opnå en rabatordning.

Skal man derimod have lavet et personligt print på sit hverdags tøj, så man går unik klædt, er der flere måder at gøre det på. Man kan vælge selv at gøre det derhjemme, hvor man blot skal bruge noget bestemt papir og et strygejern, men her kan man også vælge at kontakte et professionelt firma til at udføre dette.

Fordelen ved at gøre dette er, at man er garanteret et ordentligt stykke arbejde, hvorom hvis man selv gør det, er det ikke sikkert, printet vi blive siddende, og man er ikke garanteret, at det kommer til at side 100% lige, da tøj og stof er en ustabil genstand at arbejde med.

Man vil måske have lavet at flot og unikt print på sit tøj, i forbindelse med en begivenhed. Dette kunne måske være sin fødselsdag, hvor man vil skille sig ud fra mængden, være rigtig flot, og uforglemmelig for sine gæster. Er dette tilfældet, er der naturligvis flere ting, man kan gøre, for at gøre denne dag speciel.

Det er meget typisk, at pynte op til en fødselsdag, måske endda med balloner. Nu er der nok nogen der mener, at balloner kun hører hjemme til en børnefødselsdag, men dette er alle heldigvis ikke enige i. Balloner er for alle aldre og heldigvis tidløse. Så hvis man vil gøre denne i forvejen fantastisk dag lidt mere speciel, kan man vælge at få lavet flotte og charmerende balloner med tryk, hvor der enten kan stå alder, navn, eller blot et motiv – det er kun fantasien der sætter grænser!

Så gør fødselsdagen og festen lidt sjovere, pynt op med unikke balloner og tag noget fantastisk tøj på, som ingen andre end du ejer.

 

CTI Print ApS

Bødkervej 22

Holbæk 4300

41 82 93 30