Unik oplevelse med backpacker tur

Sabbatår er en helt særlig tid i dit liv, hvor du kan komme ud og opleve verden, som du aldrig har oplevet den før. Den rejse du går i møde, vil være langt fra den klassiske chartertur. Hvis du vælger en backpacker tur, kan du komme på kulturelle udflugter, sejlture og opleve storslået natur, som du ikke vil kunne opleve derhjemme.

Hvad er en backpacker tur?

Er du en af dem, der tænker, at det kunne være fedt at rejse ud i verden med din rygsæk? Så er en backpacker tur det oplagte valg, hvor du vil få mindeværdige oplevelser med hjem i rygsækken. En backpacker tur er en rejse, hvor du har stor rejsefrihed og mulighed for at være spontan undervejs, hvis du møder nye mennesker, som du gerne vil rejse videre med. Derfor skal der være plads til rejsefrihed og spontanitet, når du planlægger.

3 tips til en unik backpacker tur

  • Vær åben overfor ændringer og nye destinationer undervejs.
  • Rejs let! Der skal være plads til at fylde din rygsæk med minder og souvenirers.
  • Vær åben overfor nye mennesker, så får du venner for livet i hele verden.

Vil du ud i verden?

På en backpacker tur får du rig mulighed for at opleve verden og nye kulturer. Det er en anderledes rejse med stor frihed. På din rejse vil du møde nye mennesker, som vil anbefale vilde oplevelser, derfor er det rart at have stor rejsefrihed til at kunne ændre rute og rejseplaner undervejs, så du kan få oplevet mest muligt af verden på din tur.

Hvordan pakker jeg bedst til en backpacker tur?

Pak let! Pak kun det mest nødvendige, fordi du kan købe resten undervejs. Du har visse begrænsninger, når du rejser med en rygsæk, som du selv skal bære hele turen – derfor er det smartest kun at pakke det mest nødvendige, så du kan holde til at bære rygsækken. Du kan vaske, når du kommer frem til destinationen, og du kan altid købe lidt nyt tøj på vejen.

En unik oplevelse

En backpacker tur vil give dig fede oplevelser og stor frihed undervejs på din rejse. Få en masse unikke backpacker oplevelser, hvis du planlægger din rejse i samarbejde med et rejseselskab, som er specialiseret i at sammensætte unikke backpacker oplevelser, hvad enten du ønsker at rejse alene, i en gruppe eller kombinere din tur med frivilligt arbejde.

Adventure Heart I/S
Christianshusvej 193
2970 Hørsholm
45 76 18 00