Frække muligheder med realistiske sexdukker

Sexdukker var før i tiden et synonym for Lolita dukken. Lolita dukken er en oppustelig figur lavet af nogenlunde samme plastik som et badedyr. Der er påklistret øjne og mund, og selv håret er en del af den oppustelige figur – ergo, det er også plastik. Dette giver på ingen måde en realistisk oplevelse, og giver derfor en begrænset form for nydelse.

I stedet er der nu lavet et fantastisk alternativ. Man kan næsten ikke engang kalde det et alternativ, men derimod en opgraderet udgave. Man kan nemlig få fuldkommen livagtige og realistiske sexdukker, der gør hele oplevelsen meget bedre!

Disse dukker har et realistisk ansigt, ægte hår og en vægt der gør, at det hele føles mere ægte, end med en Lolita dukke. Håret kan man få i forskellige variationer; om det skal være langt, kort, mørkt eller lyst, er helt op til den enkelte, og hvad denne tænder på. Lige så med ansigtet; om man er til store fyldige læber, brune øjne eller blå øjne, er også helt op til den enkelte – man kan få alt, lige som man vil have det.

Vægten, som dukken har, betyder ikke, at den bliver tung og umedgørlig – tværtimod! Det er ikke fordi, dukken vejer specielt meget, men den vejer tilstrækkeligt nok til, at den bliver robust og mere medgørlig. Dette betyder, at man kan lægge dukken i flere forskellige stillinger alt efter, hvad man selv er i humør til.

Derudover er der også flere muligheder med disse sexdukker, end der er med Lolita dukken. Med disse realistiske sexdukker er der mulighed for både at benytte munden, vagina og anus – alt efter, hvad man tænder på.

Alt dette gør dukken til det mest oplagte og perfekte sexlegetøj til både mænd og kvinder, da man kan gøre lige som man har lyst til, hvornår man har lyst til det. Man kan udleve fantasier, man måske ikke tør spørge sin partner om. Måske har man ikke en partner, men har stadig behov der skal stilles, og seksuelle fantasier man vil opleve, og her vil den realistiske sexdukke være helt perfekt at udøve disse med. Man kan blive tilfredsstillet på alle tider af døgnet, lige så tit man har lyst og behov for – det vil derfor være den bedste investering, man har gjort sig længe.

Eros-Erotics

Hejrevej 49

3200 Helsinge

20 13 57 62