20 tommer cykler til drenge og piger

En 20 tommer børnecykel er den rigtige for dig, der har en søn eller datter i 6-8 års alderen, som mangler en ny cykel, der både er smart, nem at cykle på og til at betale.

20 tommer cykler er til drenge og piger, der er fra 120 cm høje og har en skridtlængde på minimum 53 cm – det svarer typisk til piger og drenge i 6 års alderen. Da sædet kan justeres i sædehøjden, kan cyklen bruges, selvom barnet vokser, og blandt nogle børn kan 20 tommer cyklen bruges helt op til 8 års alderen.

Derudover kan cyklerne sagtens bruges af nybegyndere. Så hvis dit barn ikke har så meget erfaring med at cykle, er børnecykler en god startcykel – her er det bare vigtigt, at man køber den rigtige størrelse og indstiller den korrekt. Hvis barnet ikke har prøvet at cykle før, kan det være en god idé at indstille cyklen, så barnet kan nå jorden med fødderne.

Hvis man plejer sin cykel godt, kan en cykel holde i mange år, og den kan måske gives videre til lillebror eller lillesøster – eller sælges til naboen. Det kan man gøre ved at tjekke dækkene en gang om måneden for luft – også selvom cyklen har stået stille. Temperaturen kan nemlig påvirke lufttrykket i dækkene, selvom cyklen har stået i garagen det seneste stykke tid. Derudover anbefales det, at man opbevarer cyklen i et tørt rum, når den ikke bliver brugt. Da selve stellet på cyklen er i alu-stel, kommer cyklen som sådan ikke til at ruste, men fugtige rum eller udendørs opbevaring slider dog alligevel væsentligt mere på cyklen.

Man kan få mange forskellige slags cykler i 20 tommer, der differentierer sig både på stelformer, farver og andre designelementer. Cykler i alu-stel vejer helt ned til 11,8 kg. De fleste 20 tommer Puky børnecykler har ligeledes både bremser fortil, der aktiveres med et håndtryk, og bremser bagtil, der aktiveres ved at padle pedalerne mod uret. Derudover kan man få 20 tommer børnecykler med både 3 gear og 6 gear.

Mange forhandler smarte cykler i forskellige farver og mønstre til både drenge og piger. Man kan eksempelvis få cykler med og uden kædeskærm, alt efter om man vil have en feminin cykel eller en rigtig racer cykel. Man kan også nemt personliggøre cyklen ved at tilføre nogle elementer såsom cykelkurv, ringeklokke og lignende. Det er også muligt at få en matchende cykelhjelm.

 

PUKY Danmark

Philip Heymanns Allé 3

2900

Hellerup