Leder du efter en MC forhandler på i Nordsjælland?

Overvejer du at investere i en motorcykel, så er der mange ting, som du skal tage med i dine overvejelser. Herunder skal du finde en forhandler, som tager motorcykler og sikkerhedsudstyr yderst seriøst. Læs med her og få gode råd til, hvad du primært skal være opmærksom på, når du ønsker at erhverve dig en motorcykel.

Retro eller tidens trends?
Overvej først og fremmest hvad du ønsker. Da en motorcykel som oftest er en dyr investering, er det helt essentielt, at man føler sig i ét med maskinen. Dette sker naturligvis bedst, hvis du føler, at du har fundet den helt rigtige. Opvej derfor for og imod, i forhold til om du ønsker en MC retro, altså en brugt motorcykel, eller en motorcykel inden for tidens trends. Ved førstnævnte skal du blot huske, at der her kan være flere mindre justeringer og reparationer end ved de nyere motorcykler, hvor der ofte går flere år, før der skal laves noget. Det kan dog for mange også være en hyggelig hobby at købe en brugt maskine, da muligheden for selv at gå og sætte den i stand tiltaler flere og flere.

Overvej økonomi
Med tanke på økonomien er det rent faktisk muligt at investere i en motorcykel uden at skabe et stort hul i pengepungen. Der er nemlig mange maskiner, modeller, mærker og årgange, som bestemt kan betale sig til en ordentlig pris, ligesom der dog også er mange køb, som man skal holde sig langt væk fra, hvis en fornuftig investering ønskes.

Find en fornuftig forhandler
Hvis alle ting skal gå op i en højere enhed, når det kommer til investering af en motorcykel, er det vigtigt at finde en reel MC forhandler, som ved, hvad de snakker om. Udspørg gerne forhandleren om diverse modeller og priser, og orienter dig eventuelt omkring de forskellige mærker og modeller, før du træffer den endelige beslutning.

Hvad er en fornuftig handel?
En fornuftig handel med en motorcykel, set med bankmandens øjne, vil som oftest være én af de nyere og populære modeller. Dette kan blandt andre være modellerne Street, Adventure eller Sportstourer, og motorcyklerne skal gerne ikke have en dåbsattest ældre end 2 til 5 år. I denne alder er motorcyklens kantstensafgift nemlig betalt, alt mens maskinen endnu har mange år tilbage at leve i. Dette bidrager naturligvis også til, at maskinen ligeledes kan sælges til en ordentlig pris, og med et respektfuldt overskud til gode, hvis dette ønskes.

God jagt.
MC Hjørnet Nordsjælland ApS
Krakasvej 9
3400 Hillerød
48 79 66 00