Hvad er catering?

Har du svært ved at finde rundt i, hvad der er catering og hvad der er foodservice, så finder du en lille forklaring her, hvis du læser med videre. Ofte bliver de to ting blandet sammen og det er med god grund, for de ligger tæt op ad hinanden. Og som årene er gået, så er de to ting smeltet en smule sammen. Men der er stadigvæk en forskel. Når vi taler om foodservice, så er det levering af fødevarer, der primært arbejdes med. Catering er derimod både produktion og levering af fødevarer til industri, virksomheder og arrangementer. Så er du på udkig efter mad til den store fest på arbejdet, så skal du på udkig efter et firma, der leverer catering i København, hvis det er der, du befinder dig. På den måde får du også den bedste pris og den mest friske mad, grundet en kort transporttid fra køkkenet.

Fordele ved catering

Så kan man spørge sig selv om catering kan betale sig, eller om det er ligeså dyrt som at få fingrene i en privat kok til festen. Det er selvfølgelig noget af en generalisering at lave, men som udgangspunkt kan catering sagtens betale sig. For en leverandør der har en cateringservice er ofte vant til at producere mad i store mængder, så du er på den måde næsten altid garanteret, at tidsplanen overholdes til punkt op prikke. Samtidig kan du med fordel finde en leverandør, der har fokus på at bruge årstidens grøntsager for at få mest muligt for dine penge. Og så slipper du for at stå for alle indkøb, for her leverer de maden frisk og færdig. Har du allerede allieret dig med en kantineordning på din arbejdsplads som du er tilfreds med, så kan du med fordel spørge dem, om de kan levere mad ud af huset. Så kender du til din leverandørs kvalitet og I kan arbejde frem mod menuen sammen.

Tillid og tryghed er vigtigt

Skal du sørge for at mætte hundredevis af maver, så er det yderst vigtigt, at du finder en leverandør du kan stole fuldt og fast på. Sørg for at snakke med dem personligt og få et tæt samarbejde op at stå med dem inden den store dag, så du føler dig tryg og kan slappe helt af, når det handler om maden. Og så er det vigtigt at få dig en kontaktperson, så du altid kan ringe til vedkommende, hvis der er ændringer eller andet, du har brug for.

MADVÆRK ApS

H A Clausens Vej 17

2820 Gentofte

53893200