Nyt eller brugt? 

Skal man købe brugt og billigt eller nyt og dyrt? Et dilemma, som størstedelen af alle mennesker mindst én gang i livet vil støde på. Vi overvejer kraftigt, om det er pengene værd at få noget skinnende nyt, selvom vi kender til det værditab, det muligvis kan ende op med. Eller skal vi vælge den billigere løsning, som godt nok er blevet brugt af andre, og hvor levetiden ikke kan garanteres i samme grad som på en ny vare. Først er det vigtigt at pointere, at denne overvejelse er et særdeles positivt element, som verdens befolkning stille og roligt har fået indarbejdet i deres hukommelse, når det handler om materielle varer, såsom en ny bil eller en campingvogn. For med vores klimaforandringer kan vi ikke fortsætte i samme retning, og derfor er der sat stort fokus på det at genbruge andres ting. Men hvilke fordele og ulemper er der ved at vælge det ene eller det andet, når vi skal købe en campingvogn? 

Det nye er det reneste 

Nogle vil påstå, at når det drejer sig om en campingvogn, så skal man altid købe sig en ny en af slagsen, hvis man vil undgå bakterier og snavs. Heldigvis er det en overdrivelse og til dels en skrøne, idet brugte campingvogne rengøres grundigt og altid får foretaget et eftersyn af den forhandler, der vælger at opkøbe campingvognen. Men en klar fordel ved at erhverve dig en helt ny campingvogn er i forhold til vognens levetid og garanti. For med årene vil der selvfølgelig komme slid på vognen, og samtidig vil din garanti ligeså stille udløbe. Samtidig kan det være en rar fornemmelse at være den første til at afprøve alle faciliteter i vognen. Så ved du, at alt har fungeret optimalt fra start, og at dit toilet ikke har nogen form for komplikationer. En klar ulempe er prisen, idet den er betydeligt højere end på en brugt, og at campingvognen hurtigt vil tabe meget af sin værdi igen. 

Brugt er godt 

Med en brugt campingvogn vil du få mere for dine penge, idet prisen er væsentlig lavere, trods den måske kun har kørt i to år. Samtidig skåner du miljøet ved at genbruge allerede producerede varer, hvis det også er en ting, du har in mente. Det er derimod meget afgørende, hvor du handler henne, hvis du vil være sikret en vogn, der er i ordentlig stand. Køber du hos en privat ejer, er vognen ikke blevet gennemgået på samme måde, som hos en forhandler. Så find en forhandler, der sælger campingvogne og campingudstyr i København, når du skal købe brugt. Så er du sikret kvalitet til en god pris.

Campingdeals.dk

Sydvestvej 123 A, Stuen

2600 Glostrup

31489959