En leder kan også være presset

Som leder har man det fulde overblik over en organisations arbejdsområder, og selvom man ofte allierer sig med andre ledere eller bindeled mellem medarbejder og ledelse, så skal man have fingeren på pulsen i mange sammenhænge. På trods af, at man har de rette kompetencer og selv er gået ind til en opgave, hvor man på forhånd ved, at der vil være stor opbakning og de nødvendige ressourcer, så kan det til tider blive en hård og sej omgang. Det kan være, at der er lidt for mange opgaver på bordet, og at man ikke føler, at man kan nå dem tidsnok, eller måske står over for nogle ledelsesmæssige problemstillinger, som man har brug for en ny vinkel på. Eller måske sidder man fast i nogle gamle mønstre, som er svære at bryde ud af.

Selvom vi gerne vil klare det hele selv, så er der nogle gange brug for en hjælpende hånd til at få helt styr på de små ting, der kan fylde lidt for meget i hovedet. Heldigvis er der hjælp at hente for dig som leder, og du kan få sparing med en professionel inden for ledelsesfeltet.

Har du brug for et professionelt pusterum?

Det er vigtigt med pauser og pusterum i hverdagen – især hvis hovedet er fyldt med lidt for meget. Coaching er et rigtig godt redskab, hvis du har brug for sparring eller rådgivning til, hvordan du skal fortsætte fremadrettet. Executive coaching bygger på lederudvikling og professionel coaching, og her fokuseres der på at skabe overblik og retning for dig som leder. Selve coachingen tager udgangspunkt i dine egne observationer af dig selv i din hverdag, og sammen udarbejder i en plan, der består af udviklingspunkter, blokeringer samt potentiale og mål. Disse parametre når I frem til ud fra samtaler omkring dine iagttagelser. Derudover vil du kunne åbne op for problemstillinger, du ikke kan nå til bunds i, og få et skub i den rigtige retning.

Hvorfor executive coaching?

Med executive coaching lærer du dig selv bedre at kende, og du får redskaber til problemløsning. Du vælger selv det fokus, som forløbet skal have, og det kan være emner som dit personlige lederskab eller strategiforandringer, der kan være svære at håndtere eller rumme. Samtidig vil du få mere ro til hovedet og føle, at du får overskuddet og overblikket tilbage. Og hvem vil ikke gerne være en leder i topform?

Siriuspartner A/S

Søndre Fasanvej 45

2000 Frederiksberg

70881475